Kennel Ba-Tongs gæstebog
Kære besøgende. I er meget velkomne til at skrive i vores gæstebog. Mange Hilsner fra Kennel Ba-Tongs! Der er en ny gæstebog, hvor du/I kan skrive en hilsen, denne her er fyldt op

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Hanne & Kaj Pedersen, d. 07-11-2004
Hej Gunna og Svend.
Selvfølgelig vil vi gratulere jer med jeres store sejr på Herningudstillingen i dag. 4 hunde af jeres opdræt af 2 kuld klarede sig flot ... ikke mindst vores egen Bi-Ann Zhe-Moo og Dan`s Kublai, som begge blev NORDISK JUNIOR VINDER. Hjertelig tillykke.
Knus Hanne


E-mail:
Hjemmeside: www.bai-ming.dk
Skrevet af Dan Thinggaard, d. 19-10-2004
Kære Gunna og Svend !

Helle og jeg vil gerne kondelere jer med tabet af Zhiba. Vi har jo kommet i jeres hjem i alle årene siden hun var hvalp, hvor vi har fulgt Zhiba både på udstillinger og privat.
Jeg er ikke et øjeblik i tvil om, at Zhiba var en af de hunde, som Gunna har været mest knyttet til...og det er ikke så underligt, da hunden havde et utroligt charmerende og imødekommende temperament.
Det var dog ikke kun hendes charmerende væsen, som den kunne føre sig frem med, men også sine kvaliteter inden for racen.
Zhiba blev således også Dansk Champinon i en tidlig alder, og har i det hel taget gjort det godt udstillinsgmæssigt i de unge år.
Zhiba har levet et godt og langt hundeliv hos Gunna & Svend 12 år ....

GODT GÅET !!!

KH
Helle og Dan


E-mail:
Skrevet af Tanja Jensen, d. 08-10-2004
Hej.
Vil lige skrive en hilsen som tak for kigget. Det er en meget flot side, og hvor har jeg hygget mig med at se på billederne af jeres dejlige hunde! Hvor er de dog bedårende!
Flotte resultater I har fået, må man sige. Hatten af for det.
Måske ses vi på udstilling en dag...
Med venlig hilsen
Tanja Jensen


Hjemmeside: http://123hjemmeside.dk/granddanois
Skrevet af Tine, d. 08-10-2004
Det har været en stor oplevelse at kigge på jeres hjemmeside og lysten til en chow er bestemt opblusset. Vi venter dog lidt, da vi lige har fået tvillinger og vores 1 1/2 år gamle langhårede dværggravhund gerne må være lidt ældre, men nu ved vi da hvor vi kan finde jer :)Skrevet af Kurt og Lotte, d. 25-09-2004
Hej Gunna
Tusind tak for din gæstfrihed og kigget på jeres dejlige chower. Det var rart at blive så godt modtaget, når man som os kun er "vordende" chowfolk.
Tak for kaffe og en god chowsnak.
Lotte, Kurt, Anna og Jesper


E-mail:
Skrevet af Hans Lunden-Hansen, d. 01-09-2004
Hej Gunna og Svend!
Først til lykke med barnebarnet, det er nu rart at det ikke går i hundene det hele, og også et tillykke med hjemmesiden. det er rart at kunne følge med i hvad der foregår hos jer, men den bedste hund i har avlet er nu ham på billedet.
Mange hilsner
Lisbeth og Hans


E-mail:
Skrevet af Karin Schilling, d. 23-08-2004
Tillykke med de flotte resultater på Broholm Slot ! -Det var flot klaret, men det er jo også nogle fantastisk skønne hunde,- næsten på højde med min egen HUANG. Godt, jeg ikke udstiller, for så var vi da rendt af med alle præmierne, haha. Hilsen fra HUANG og Karin


E-mail:
Skrevet af Lene, d. 20-08-2004
Hej Gunna og Svend
Håber, at I har bemærket, at Niels har lavet et link fra familiens hjemmeside til jeres. Så mon ikke den vil blive besøgt af hele ørneklanen???
Knus Lene
PS husk at tjekke de nye billeder, og skriv meget gerne et brev med indlæg til familiehjemmesiden.


E-mail:
Skrevet af Charlotte Nørskov Jensen, d. 06-08-2004
Hej Svend og Gunna!
Kanon flot hjemmeside - og herlige billeder af hundene. Vi glæder os til at se de yngste "skud på stammen" i udstillingsringen.
Vi ses på Broholm!
Hilsen Charlotte


E-mail:
Hjemmeside: www.kennel-norskov.dk
Skrevet af Dan Thinggaard, d. 02-08-2004
Kære Gunna & Svend !

Først tillykke med jeres fine hjemmeside der fint illustrere et seriøst familieopdræt på en let tilgængelig måde.
Nu glæder vi os alle i familien Thinggaard til at vise vores "guldklump" (Bjørn) frem på udstillingen på Broholm Slot.
Vi ser selvfølgelig også frem til at være sammen med alle andre Chow intresserede, hvor vi kan bytte pral og løgn om vores hunde ud på de sene nattetimer på Carlberg Camping.

KH. Helle og Dan


E-mail:
Skrevet af Lotte, d. 02-08-2004
Kære Gunna og Svend.
Tillykke med hjemmesiden, den er flot.
Kærlig hilsen Lotte.


E-mail:
Skrevet af Lene og Niels, d. 02-08-2004
Meget flot og MEGET imponerende hjemmeside. Til lykke med den. Det er dejligt, at endnu et familiemedlem er blevet så grebet af "den nye verden". Det giver mange flere muligheder for kommunikation, hvor og hvornår man vil det. Vi må jo desværre indrømme, at der stadig er nogle "gammeldags" tilbage. Og det skal de så ha' lov til.


E-mail:
Skrevet af Hanne & Kaj Pedersen, d. 30-07-2004
Hejsa Svend og Gunna
Hjertelig tillykke med en fin, vellykket og overskuelig hjemmeside. Vi har ventet på den længe, men nu er den der jo ;o) SELVFØLGELIG synes VI, at jeres hvalpe fra 2003 og 2004 er super dejlige :o)
Vi har jo selv den dejligste tæve af dem alle ... Ba-Tong`s Bi-Ann Sze-Moo :o)
Held og lykke med jeres opdræt!!
Mange hilsner
Hanne & Kaj


E-mail:
Hjemmeside: www.Bai-Ming.dk
Skrevet af Karin Schilling, d. 30-07-2004
hej Gunna. Flot hjemmeside, meget overskuelig. Jeg sidder og falder i staver over alle de dejlige hunde, og kigger efter, hvem af dem, der mest ligner min egen Huang. Knus, Karin


E-mail:
Skrevet af Preben Krog, d. 29-07-2004
Tillykke med Jeres nye hjemmeside. Den er meget vellykket. Enkel, let overskuelig og hurtig. Rigtig godt arbejde Svend og Gunna.


E-mail:
Hjemmeside: www.hsiungkou.dk
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE