Kennel Ba-Tong´s

Sådan startede det!

Vi fik vores første chow chow i 1987. Blaatands Tascha var en lille fin tæve, og vi vidste dengang ikke meget om racen, men vi faldt straks for chowens rolige gemyt og bamsede udseende.

Vi valgte derfor i 1989, at vi ville prøve at lave et kuld hvalpe. Tascha fik 5 tæver, og den ene var så bemærkelsesværdig, at vi bare måtte beholde hende.

Vi døbte hvalpen Shih-Go, hvilket betyder løvehund.

Herefter begyndte vores ivrige entusiasme for chowen som hobby. Vi begyndte at få mere viden om chower og at gå på udstilling. Vi gik i avls-tanker, og derfor måtte vi jo anskaffe en han-hund også.

I 1990 købte vi så han-hunden Tong-Dri (= kammerat), og som en spøg kaldte vi ham altid "Fars Tong".

Vi ville nu have kennelmærke, og efter mange overvejelser var det oplagt, at kennelen skulle hedde Ba-Tongs (= fars Tong). Det fik vi 5 nov. 1991

Herefter startede avlsarbejdet. Tong-Dri og Shih-Go fik sammen 2 kuld, hvoraf vi bare måtte beholde hvalpe, og udvide hundebestanden hver gang, for man kan da ikke have hvalpe, og så bare sælge dem alle.

Mange år er gået siden, og hunde lever desværre ikke evigt, selvom vi ønsker det. Shih-Go og Tong-Dri er væk nu, men kennelen består, og vores øvrige hunde, hvalpe, resultater osv. kan ses på de øvrige sider.  

Her ser vi Tong-Dri og Shih-Go på deres faste pladser!

Tong-Dri og Shih-Go levede hele deres liv side om side. Tong-Dri døde i december 2000, og blev knap 11 år. Shih-Go blev 11½ år, og i samme december måned år 2000 lagde hun sig til at dø.  

Her er Shih-Go.
Her er Tong-Dri.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE